diumenge, 9 de juny del 2019

Catalunya segle XXI. Final d'un cicle



El 25 de febrer de 2018 vam emetre, per ETV Llobregat, el primer programa de Catalunya segle XXI en què vam voler que coneguéssiu el Congrés Participatiu Catalunya i Futur. De fet, Catalunya segle XXI pretenia dur-vos  a casa vostra els principals temes de debat que anessin formant part del Congrés a través de la conversa entre els diferents experts en un tema, acompanyats sempre de joves llicenciats o estudiants universitaris, per tal de tenir la visió dels més joves en cadascun dels programes.  

Des de llavors fins ara han estat 40 programes. Hem tractat temes molt diversos, des la renda garantida, fins al medi marí, tot passant pel benestar social, la sanitat, les polítiques de gènere, la mobilitat, el model d’empresa, el sistema fiscal, els sistemes electorals, la immigració, l’economia col·laborativa, seguretat i defensa, l’administració pública, la llengua i un llarg etcètera. 

El programa núm. 40 tanca, si més no de moment, aquest cicle de Catalunya segle XXI.  El nostre més profund agraïment a tots els experts, professionals, ponents i col·laboradors del Congrés que han participat en el nostre programa. Un agraïment que fem extensiu a tota la gent més jove que, capítol a capítol, ens ha pogut oferir el seu propi punt de vista sobre cada tema.  

Un agraïment molt especial a tota la bona feina que, des de la producció i la conducció del programa, han fet la Maria Vidal, l’Aina Martín, la Gina Rigol i en Guillem López. Sense ells, i sense tota la gent d’ETV Llobregat, el programa no hauria estat possible. 

Us recordem que si voleu visionar qualsevol dels 40 programes emesos els trobareu a http://etv.alacarta.cat/catalunya-segle-xxi

Moltes gràcies per seguir-nos durant aquests mesos.... i recordeu...El futur sempre depèn del que facis avui. 

Fins aviat i que tingueu molt bona feina!

Cap comentari :

Publica un comentari a l'entrada