diumenge, 18 de desembre del 2016

Els pressupostos 2017 (VÍDEO del darrer programa de Vull una resposta)


El 20 de desembre comença el debat sobre els pressupostos 2017

No us perdeu el darrer programa de Vull una resposta dedicat als pressupostos

Emès per ETV Llobregat el passat dijous 15 de desembre.

Presenta: Jaume Marfany
Producció: Josep Pedrol i Xavier Portet
Direcció: Jaume Marfany

Convidats:
Carles Soriano, Sectorial d'Economia d'ERC 
Francesc Sànchez, Coordinador Sectorial d'Empresaris ANC
Josep Pedrol, Economista
Xavier Portet, Politòleg

La setmana que ve començarà el debat a la totalitat del Projecte de llei de pressupostos de la Generalitat per al 2017.  Uns pressupostos clau per molts motius, econòmics, socials, d’estabilitat parlamentària per poder desenvolupar les polítiques del Govern i, planejant per damunt de tot, representen l’últim escull per avançar decididament i sense més entrebancs interns cap al referèndum d’independència.

El govern català insisteix una i altra vegada que aquests són els pressupostos més socials dels darrers temps, la millor de les propostes possibles en aquests moments amb tants condicionants com existeixen. La CUP i altres grups de la Cambra creuen que són insuficients i que no reverteixen les retallades aplicades durant els darrers anys.

Tot sembla indicar que els pressupostos superaran el debat a la totalitat i permetran que el projecte passi a les comissions. Es preveu, doncs, un debat intens i apassionant.

Avui, al Vull una resposta, parlarem de pressupostos. Intentarem esbrinar, de la mà dels nostres convidats, quins són els seus punts forts i els seus punts més dèbils..

Cap comentari :

Publica un comentari a l'entrada