dimarts, 14 de maig del 2019

ARA, PUIGDEMONT Signa i difon el manifest!



“Ara, Puigdemont” és una iniciativa promoguda a títol individual per persones del món sobiranista dels Països Catalans, d’ideologies ben diverses, amb voluntat de promoure l’acció unitària des de la transversalitat. S’ha creat per animar la gent dels Països Catalans a fer pinya al voltant de la candidatura encapçalada pel president Carles Puigdemont, el conseller Toni Comín i la consellera Clara Ponsatí a les eleccions del 26 de maig de 2019, convençudes que pot reforçar molt la internacionalització de la causa catalana que ja fan eficaçment des de l’exili.

La candidatura, amb candidats i candidates de diversos territoris dels Països Catalans, concorrerà sota el nom de Junts per Catalunya-Lliures per Europa al Principat de Catalunya i el de Lliures per Europa-Junts a les Illes Balears i el País Valencià i a la resta de l’Estat espanyol. 

Estem convençuts que ens ofereix una gran oportunitat per portar amb força al cor de les institucions europees el clam de l’1 d’octubre del 2017 i la proclamació de la República Catalana que se’n va derivar, amb voluntat unitària i transversal. També per defensar el dret a l’autodeterminació, els drets civils i polítics i els interessos culturals, lingüístics, socials, econòmics i ambientals comuns dels nostres pobles germans.

Et convidem a fer pinya i a subscriure el manifest, a propagar-lo i a activar-te en tota mena d’accions de suport a la llista.

Ara, Puigdemont!




Cap comentari :

Publica un comentari a l'entrada