dijous, 19 de març del 2020

A tots els socis i sòcies de l'ANC. Ho tenim a les mans. (Dia 7 del confinament. Dia 4 de l'Estat de setge)


Confinament, dia 7.

Dia 4 de l’Estat de setge encobert.

Malgrat el coronavirus. Malgrat el confinament i malgrat l’Estat de setge la gent de l’ANC tenim un cita virtual importantíssim, que comença avui mateix per als dies 19, 20, 21 i 22 de març: L’Assemblea General Ordinària (AGO) de l’ANC.

Crec que la immensa majoria d’associats i, sobretot, la immensa majoria d’assemblees territorials (AT) estarem d’acord que l’Assemblea necessita un gir, un canvi que la permeti adaptar-se el nou context polític (molt diferent del 2012) i tornar a ser l’organització que pressioni els partits i que marqui el camí cap a la independència. En paraules de Carme Forcadell:

“Si el govern català fa el que ha de fer per aconseguir un estat propi ens tindrà al darrere, però si no haurem d'anar al davant.

Per això és tan important aquesta AGO de l’ANC. Des de casa estant i amb el nostre vot telemàtic podem fer que l’Assemblea faci aquest gir que necessita, que necessitem. Com?

Hi ha unes quantes esmenes de les diferents AT (118 en total) que no han estat acceptades per la Comissió d’Esmenes de l’ANC i que han quedat vives. Algunes d’elles no només són importants, sinó que poden ser decisives per fer realitat aquest canvi que imprescindiblement necessita l’Assemblea i que, pel que sembla, alguns no volen que es produeixi.

Tant de bo us pugueu llegir totes les esmenes i prendre una decisió de vot. En tot cas, jo que sí que me les he llegides, vull compartir amb tots vosaltres quin serà el meu.

Per no fer un únic post molt llarg, ho dividiré en quatre. Clicant al damunt hi accedireu. Les meves observacions i comentaris els trobareu dins del text en vermell.



Cap comentari :

Publica un comentari a l'entrada