divendres, 29 de juny del 2018

Darrer "Vull una resposta". Sisena temporada.
Ahir dijous 28 de juny de 2018 vam emetre el darrer programa de la sisena temporada d'emissió ininterrompuda de Vull un resposta. om deia la Magda Gregori "Poder dedicar, cada dijous, 50 minuts a l’anàlisi és un privilegi. Aquesta ha estat una temporada difícil. Pel programa han passat persones que en aquests moments es troben a la presó o a l’exili. Marxem de vacances, però cada dia reclamarem el seu alliberament."

Més amunt teniu el vídeo amb què acomiadàvem el programa i on apareixen els convidats i convidades de la darrera temporada. I aquest és el comiat de la Magda i de tot l'equip del Vull una resposta.

Avui tanquem la sisena temporada del Vull Una Resposta. Ens acomiadem fins al mes de setembre, i no ho podem fer sense tenir un record especial per tots els convidats que han passat per aquest programa i, sobretot, per aquells que un dia van compartir tertúlia amb nosaltres i avui es troben empresonats o a l’exili. 

Marxem de vacances però seguirem reclamant la llibertat de Carme Forcadell, Dolors Bassa, Jordi Turull, Josep Rull, Raül Romeva, Joaquim Forn, Oriol Junqueras, Jordi Sànchez i Jordi Cuixart. I també volem que tornin a casa el president Carles Puigdemont, Toni Comín, Lluís Puig, Meritxell Serret, Clara Ponsatí, Marta Rovira , Anna Gabriel i el cantant Valtonyc. No es recuperarà la normalitat en aquest país mentre hi hagi presos polítics i exiliats. 

Com us deia, avui ens acomiadem i deixeu-me que faci un agraïment molt especial a tot l’equip que fa possible cada setmana aquest programa, els nostres productors, el Xavi Portet i el Josep Pedrol, el nostre director, el Jaume Marfany, i tot l’equip d’ETV Llobregat. 

I, sobretot, moltes gràcies a tots vosaltres, espectadors. Gaudiu de les vacances i recordeu sempre les paraules de Pedrolo: "Per l'únic que val la pena lluitar és per la utopia. El que avui és una utopia, demà serà una realitat". 

Que tingueu un molt bon estiu. Ens retrobem al mes de setembre. Fins aviat.

Cap comentari :

Publica un comentari a l'entrada