dijous, 30 de març del 2023

La CAL engega el CORRELLENGUA 2023


El 15 d’abril es posarà en marxa el Correllengua 2023.

La vint-i-setena edició del Correllengua es dedicarà a la figura de Joan Brossa, el poeta avantguardista català més important de la segona meitat del segle XX.

L’acte inicial tindrà lloc al Centre de les Arts Lliures de la Fundació Joan Brossa el 15 d’abril. No hi ha un espai millor per retre homenatge a Joan Brossa que l’espai on es preserva el seu llegat i memòria. A la Fundació, a més de conservar i promoure l’esperit interdisciplinari i transgressor de la seva producció, es busca que l’espai sigui la casa de la creació contemporània dedicada a  l’experimentació, a l’estudi de nous llenguatges expressius, a l’exhibició i a la divulgació.

La jornada comptarà amb la presència de diversos convidats relacionats amb la llengua i cultura catalanes, així com dels representants de la CAL i de la Fundació Joan Brossa. Glòria Bordons, experta en Joan Brossa, contextualitzarà la figura de l’autor i el seu compromís amb el territori i la llengua catalana.  L’escola Memory i Carles Rebassa amenitzaran la jornada amb els seus respectius espectacles.  Més tard, els assistents podran visitar l’exposició Altres Brosses.


En el web de la CAL, ja podeu trobar-hi el cartell, l’exposició i el manifest d’enguany, elaborat per l’actriu i activista Carme Sansa. Us recomano que feu un cop d’ull al Dossier destinat als organitzadors del Correllengua que conté multitud de recursos de tota mena. 


Cap comentari :

Publica un comentari a l'entrada