dimarts, 2 de maig del 2023

Nou número de la revista l'Escletxa: Espais de col·loquialitat catalana. El fals mite de la Catalunya bilingüe. Anatomia del Deep State espanyol. Weekend a Nova York i... molt més!


Ja podeu llegir el nou número de la revista “L’Escletxa”, la revista de la llengua i la cultura catalanes, publicada per la Coordinadora d’Associacions per la Llengua Catalana (CAL).

En aquesta edició s'hi inclou un article de Xavier Tedó que aprofundeix en el paper que tindrà l'independentisme en les pròximes eleccions municipals; una crònica de Meritxell Bayarri sobre l'acte d'inici del Correllengua 2023, enguany dedicat a Joan Brossa, i una reflexió de Jordi Esteban centrat en els espais de col·loquialitat catalana.

D'altra banda, Jaume Marfany, president de la CAL, reflexiona sobre el mite de la Catalunya bilingüe i publica un article sobre el llibre de Damià del Clot, Anatomia del Deep State espanyol. Marc Bega entrevista en Gerard López Fageda, sots editor de l'informatiu "Catalunya Nit" de Catalunya Ràdio, i en la secció 'Racó de Cultura' Sandra Sàrrias ens parla del llibre de Josep Pla Weekend a Nova York.

Enllaços per visionar la revista

ÍNDEX


Cap comentari :

Publica un comentari a l'entrada