dilluns, 16 de març del 2020

Avui recordem "La Marxa cap a la independència" (Dia 4 de confinament. Dia 1 de l'Estat de setge encobert)



Confinament. dia 4. 

Dia 1 de l'Estat de setge encobert.

Continuem desenterrant vells programes i vells records, no per vells menys interessants. Més aviat al contrari, crec que aquests dies de confinament ens poden servir per moltes coses: recordar, reflexió, repassar errors, aprendre'n. 

El d'avui es titulava "La Marxa cap a la independència". Va ser un programa setmanal que es va emete a partir del 20 de juny de 2012, l'inici a Lleida de la Marxa cap a la independència que va culminar en la gran manifestació de l'11 de setembre de 2012 a Barcelona. 

Us proposo fer un cop d'ull al programa núm. 3 que es va emetre el 4 de juliol de 2012 i que va tenir com a convidada Carme Forcadell, presidenta ja de l'ANC.

Espero us serveixi per passar aquests dies de confinament i de l'Estat de setge encobert de l'Estat espanyol. També d'aquests dies en traurem aspectes positius que ens ajudaran a avançar cap a la independència.

És l'esperit que ens ha de moure, L'esperit Assemblea: Pensar i actuar sempre en positiu i només mirar enrere per aprendre i esmenar els errors comesos

Cap comentari :

Publica un comentari a l'entrada