dilluns, 16 de novembre del 2020

Més puntualitzacions a "Jo sóc ANC. En defensa pròpia"











En Pep Fort i Padró és un dels Secretaris Nacionals que va presentar la dimissió després del polèmic plenari del diumenge 25 d'octubre. Tant ell com els altres secretaris que van presentar la dimissió han mantingut silenci al respecte dels motius que els van impulsar a fer-ho. 

Arran de l'article "Jo sóc ANC. En defensa pròpia" en Pep Fort ha fet un fil a twitter puntualitzant algunes coses. Crec que afegeix informació important que complementa el meu article i que, en nom de la transparència, caldria que arribés a tothom perquè pogués reflexionar-hi i poder opinar i decidir en conseqüència.

Em permeto publicar les puntualitzacions d'en Pep Fort en aquest blog:

Com a un dels dimissionaris, ja que se'ns anomena, una puntualització: Vam dimitir en principi 7+1, 3 érem del comitè permanent, no 4. Vam signar una PdR, 6 del CP+4 SN. La que es va fer enrere, els seus motius tindrà. Sobre el decàleg, puc signar quasi tot el que dius.

El que afirma @jm_clavero (Chema Clavero), no és cert. No era un pas intermig. Al ple del 25-O hi va haver (per a mí), un frau de llei. Es va portar a votació una PdR on es votà un decàleg inexistent. Sobre les votacions dels punts famosos, només dir que era un parany, 100%. Venint de qui ve...

Crec que s'ha posat el fre de mà. A alguns ja els va bé. Aquest decàleg no és el que deuria ser un catàleg d'accions de pressió, és un programa electoral, un programa de govern, una carta als reis, com dius. Potser no saben que el 14-F és una de les darreres oportunitats.

Per acabar, quan els partits polítics amb presència al @parlamentcat  et feliciten per el decàleg, potser no estàs exercint la pressió on cal o no has fet tant bé les coses. Quan necessites justificar i explicar tant, potser no vas bé. Reflexioneu-hi. Salut, sort i encerts!

Cap comentari :

Publica un comentari a l'entrada