divendres, 6 de novembre del 2020

Comunicat comarcal del Maresme

 SENSE RUMB?!!!!

CAP A ON ANEM, ANC?!!!

El passat 25 d’octubre es va fer un plenari del secretariat nacional on es van plantejar propostes molt rellevants de cara les eleccions del 14 de febrer.

L’endemà, a la reunió de comarcal, ens assabentem amb total astorament que la proposta del Maresme, subscrita per 26 de les 30 Assemblees de Base que tenim a la comarca, ha estat aprovada PER TAN SOLS 28 vots a favor! Amb 18 vots EN CONTRA i 14 en blanc .

Davant d’aquest fet ens preguntem:

Com és possible que l’actual secretariat no subscrigui fil per randa el que es recull en aquesta proposta, si només recull de forma literal el contingut del Full de Ruta aprovat en la darrera Assemblea General de Socis.?

Es que el actual secretariat a modificat els objectius estratègics de la nostre entitat sense consulta en Assemblea als socis?

Hem de restar impassibles quan gran part del Secretariat Nacional no comparteix els objectius del Full de Ruta aprovat per la majoria del socis?

Per si no en teníem prou, també veiem com una proposta presentada des del barcelonès és tombada de manera flagrant. La proposta concretament deia això:

“L’ANC demanarà el vot només per aquelles formacions independentistes que signin i incorporin els següents punts en el seu programa electoral:

1.- exposar i implementar una estratègia conjunta de les forces independentistes per a fer efectiva la República Catalana, seguint el mandat del primer d’octubre de 2017 i fent front comú a la repressió de l’Estat espanyol.

2.- que, sigui quina sigui la correlació de forces sorgida de les urnes, en cap cas es pactarà, ni facilitarà de cap manera, la formació d’un govern amb forces unionistes/constitucionalistes espanyoles.

3.- ratificar al Parlament la declaració d'independència aprovada el 27 d'octubre de 2017.

4.- formar un Govern integrat exclusivament per formacions que es defineixen com a independentistes.

Finalment, i si s’aprova un o més dels punts anteriors:

5.- Uns dies abans de les eleccions l’ANC farà públics els partits que signin i incorporin els següents punts en el seu programa electoral.

6.- El Secretariat Nacional ratificarà aquesta proposta de resolució amb el vot telemàtic dels associats/des”

Els secretaris i secretaries voten punt per punt i els resultats ens deixen encara més fora de lloc :

Punt 1: 13 sí 42 NO 7 blanc

Punt 2: 17 sí 38 NO 8 blanc

Punt 3: 17 sí 38 NO 8 blanc

Punt 4: 16 sí 39 NO 7 blanc

Jutgeu per vosaltres mateixos...

Rellegiu aquests punts, aquestes reflexions i preguntem-nos, aquest secretariat nacional ha de fer pressió als partits polítics en les properes eleccions?. Unes eleccions que s’han de convertir en un veritable plebiscit per fer realitat el mandat sorgit de les urnes d’1 d’octubre. Unes eleccions en les que podem fer realitat la República Catalana o patir 4 anys més de autonomisme, y posposar la nostra independència “sine die”...

Davant d’aquesta situació sembla clar que l’ANC ha perdut clarament el lideratge i gran part del secretariat nacional el rumb.

Atès aquest panorama potser ja és l’hora, per ètica i coherència, que algunes persones que diuen representar-nos facin un pas al costat, si no comparteixen, com sembla, els objectius dels seus representats.

Amb aquesta tessitura les Assemblees Territorials hem de reaccionar de forma ràpida i contundent!!!!

Recuperem l’Assemblea per els socis, i sobretot recuperem l’Assemblea per fer-la treballar per aconseguir la Independència del nostre País!!!!

Ens hi juguem el nostre futur!!!!

Ens hi juguem la nostra llibertat!!

Si hi estàs d’acord, comparteix-ho amb els teus companys/es i connectat per ZOOM a la propera comarcal, aquest dissabte dia 7 de novembre a les 10 del matí (demana l’enllaç al coordinador/a de la teva Territorial).

Fem que aquet secretariat recuperi el rumb!!!!.


Cap comentari :

Publica un comentari a l'entrada